torek, 20. november 2018

DRZNO SAMOSVOJA

Tale je gotovo kuhinja s karakterjem :).

Močna pomladno zelena barva in trendovska siva nista ravno pogosta izbira barv kot kombinacije v kuhinji. Zelena je močna barva s karakterjem in zato redkeje izbrana za osrednjo barvo. A stranka je bila glede barve odločena. In čeprav je močna barva, nikakor ne prevlada, saj je uravnotežena z umirjeno in elegantno sivo, poleg tega pa je kuhinja umeščena pod mansardo, zato je uravnotežena k tlom in ne prevlada.






Prostor pod poševnino je pretežno kvadraten, odprt proti bivalnemu prostoru. Pri izbiri idealne postavitve se je pojavilo kar nekaj idej, od postavitve v L in polotoka v različnih oblikah do končne postavitve v črko U in odprtega tlorisa proti dnevni sobi.





Osrednji del kuhinje je umeščen na levi krak, kjer si na kratki razdalji sledijo hladilnik, korito in kuhališče in tako omogočajo optimalno izrabo prostora in časa za vsakodnevno pripravo hrane. Za dodaten luksuz pa poskrbi še okno, ki na pult daje obilje naravne svetlobe.

Desno se pult nadaljuje v dodatno delovno površino, številni predali pa poskrbijo za dobro organiziranost in preglednost kuhinje.

Za kuhinjo je bil izbran model kuhinje Lucenta v visokem sijaju, lakiran na želeno barvo po RAL lestvici, ter temnejši pult v sivem rahlo lesnem dekorju. Celotno kuhinjo v zaključeno podobo povezujejo izraziti kromirani zaokroženi ročaji. Njihova oblika je prijazna otroškim glavicam in žepom, hkrati pa so široki in lepo sedejo v roko.

VAM JE KUHINJA VŠEČ IN BI ŽELELI PODOBNO? Ne spreglejte naše ponudbe IZRISA kuhinje na vašem domu - udobno, enostavno in na dogovorjen termin, brez čakanja in gneče! Več info v povezavi: https://www.gros-novak.si/izris-na-domu.php

Za več informacij pa smo na voljo tudi na telefon 031 729 992 ali 031 386 221 in na el. naslov info@gros-novak.si.




(C) Gros Novak kuhinje, d.o.o. Kuhinje Gros-Novak www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar