torek, 29. marec 2016

Kuhinja LUCENTA

Barvna lestvica kuhinje Lucenta.
Kuhinja LUCENTA - lakirana svetleča kuhinja je letošnjo pomlad doživela celovito prenovo ter nadgradnjo, saj se je osnovnim trem barvam pridružilo barvanje po želji stranke po RAL lestvici. 

Sodobna moderna kuhinja z gladkimi vrhunsko obdelano površino vratc omogoča idealno združitev funkcije s formo. Gladke površine močno olajšajo čiščenje, visokosvetleč lak vrača v prostor obilje svetlobe, hkrati pa združuje vrhunski italijanski dizajn. 

Lucenta, belo-siva z rdečimi poudarki.












Za vratci se skrivajo vsi sodobni mehanizmi, ki so kuhinjo iz obrobnega prostora v stanovanju potegnili v samo središče in ji dali povsem nov pomen - prostor druženja, komunikacije, odprtosti, interaktivnosti. Klasične omarice, predali, izvlečni mehanizmi, dvižne viseče omarice in popolna prilagoditev po željah stranke. 



Osnovne tri barve, belo, rjavo in sivo je dopolnilo barvanje po RAL lestvici. tako se lahko celotno kuhinjo lakira v želeni barvi ali se osnovne barve dopolni z vložki rumene, rdeče, oranžne.... 


Kuhinja Lucenta je narejena iz mediapana, lakiranega v eni od treh osnovnih barv ali po RAL lestvici. V barvi kuhinje Lucenta so lahko lakirane tudi odprte police, paneli, stranice omaric,... Površina je ultrasijajna, 100% gloss. 

Katalog kuhinje Lucenta si lahko ogledate v povezavi.


Najbolj vroča ta hip: melonino oranžna.
Spomin na Chevrolet in čase Rock&Roll-a. 

In mat varianta? Oglejte si še kuhinjo COLORMATT, ki ima enake možnosti obdelav kot Lucenta, le da imajo vratca matirano površino.



Mogoče niste vedeli:  Mediapan ali MDF je surova plošča, narejena iz finih zmletih lesnih delcev, najpogosteje smreke, ki jih skupaj z vezivi (lepilo, voski) stisnejo pod visokim pritiskom ter dobijo različno debele plošče. MDF je kompakten material, težji in gostejši kot iverka ter zaradi velike gostote tudi bolj odporen na udarce in vlago. Zato se ga običajno največ uporablja za kopalniško pohištvo.
Osnovne mfd plošče so različnih debelin, glede na končni namen se jih tudi različno uporablja. Surove plošče se oblečejo v različne materiale, furnir, folijo, ultrapas, lak, lahko se jih uporabi tudi kot osnovo, na katero se lepi akril ali steklo. Ker je struktura mediapana kompaktna, se jih lahko rezka ter uporabi tudi za izdelavo profiliranih vratc v imitaciji masive.



Kako do izrisa in cene za kuhinjo LUCENTA? Pokličite nas na telefon 031 386 221 ali pišite na el. naslov info@gros-novak.si in se dogovorite za sestanek! Več informacij dobite v povezavi. 

(C) Gros-Novak, d.o.o. Notranja oprema Gros-Novak www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar