IZRIS NA DOMU


KAKO DO NAS? Izpolnite obrazec na naši spletni strani in oglasili se bomo pri vas. 
Obrazec se nahaja v povezavi: http://www.gros-novak.si/izris-na-domu.php

Na izris na domu pridemo oboroženi z vzorci vratc, ročajev, pultov,... naredimo izmero prostora, če je to mogoče, ter enega ali več 3D izrisov vaše bodoče kuhinje!


Pošljite nam tloris ali opis z merami vaše kuhinje ter navedite svoje želje (model, vgradni ali prostostoječi aparati, ipd.) in v najkrajšem možnem času vam bomo na vaš elektronski naslov posredovali predlog postavitve kuhinje s ceno.
Cena izrisa je 50€. KAKO DO IZRISA:Pišite nam na elektronki naslov ali gros-novak.si, ali pokličite na telefon 031 386 221 za povpraševanje. Poslali vam bomo naročilnico z vpisano sklicno številko za izvedbo plačila za izrise, ter po prejetem plačilu v roku največ 5. delovnih dni tudi idejne izrise. Kaj izrisi obsegajo, si lahko preberete spodaj.
Za izdelavo izrisov rabimo tloris ali opis mer z inštalacijami (če so že izdelane) in označenimi odprtinami (okna, vrata), ter vaše okvirne želje.


KAJ IZRIS OBSEGA:


  • izdelavo idejnih 3D postavitev (če prostor to dopušča), ter vse nadaljnje spremembe in dodelave postavitev ter barvnih kombinacij.
  • posredovanje 3D izrisov iz več zornih kotov skupaj s ceno na vaš elektronski naslov
  • svetovanje glede izbire bele tehnike in osvetlitve
  • svetovanje glede izbire talnih/stenskih oblog, osvetlitve, barv, tekstilij, opreme širšega prostora,...
Izrise izdelamo v roku petih delovnih dni.
ŠE OPOZORILO: Občasno se zgodi, da elektronska pošta na poti od stranke do nas ali obratno ponikne v neznano. V kolikor v roku enega tedna ne dobite povratnega maila, nas prosimo, kontaktirajte na telefon 031 386 221.


Kolektiv Notranje opreme Gros-Novak

Powered by 123ContactForm | Report abuse