torek, 21. april 2015

Oh, to kuhinjo bomo pa hitro dorekli....

... je bil eden prvih stavkov, ki je bil izrečen na prvem sestanku in mi je ostal v spominu. No, pa je potem šlo mimo kar nekaj sestankov, dogovorov, srečanj, čajev (zima in sneg, brrrr) in določanj podrobnosti in detajlov.
 
Osnovna želja je bila topla, klasična lesena kuhinja z veliko delovnega pulta in shrambnih površin, ter ena neobičajna želja: kuhinja mora biti fotogenična, saj se v njej snemajo prispevki za oddajo ZA ZDRAVJE. Oddaje si lahko ogledate tudi na spletni strani, na YouTube kanalu, vsak mesec pa so na sporedu tudi na lokalnih televizijskih programih. Kdaj in kje, redno objavljamo na naši FB strani.
 
Izbira modela kuhinje je bila hitra: Kuhinja Gold Elite z vrhunsko obdelavo vratc iz oljčnega lesa je očarala bodoče lastnike. Vprašanje je bilo le še postavitev in barva. Najprej bela s srebrnimi vložki, vmes smo prišli na modro, ki je, mimogrede, bila moj favorit, skorajda zmagala, a potem je vmes vletela čudovita rdeča sedežna garnitura z nežnim cvetličnim vzorcem in modra se pač zraven ne poda. Tako smo se vrnili k beli z zlatim poudarkom.
 

Kuhinja Gold Elite je hvaležna kuhinja za kombiniranje. Lahko deluje umirjeno in elegantno, lahko polno in mogočno, odvisno od izbire detajlov, ročajev, venčnih in senčnih letev, dodatkov,...

Kot vedno smo začeli z več variantami postavitve. Ker se je načrt za hišo šele izdelovalo, smo se lahko "zmišljevali" in premetavali omarice po mili volji ter na koncu naredili postavitev, ki je najbolj pisana na roke lastnikov, načrte za hišo in inštalacije pa so prilagodili našim načrtom. Vse pohvale ekipi Lumarja za izvedbo hiše in pripravo prostora, kamor smo na koncu montirali kuhinjo. Osnovne različice so se vrtele okoli vprašanj otok, polotok, kako velik, šank ja ali ne, odprte poličke ali steklena vratca, torej šlo je večinoma za določanje fines, osnova je ostajala ista, izhajala iz ene od prvih treh narejenih opcij.

 
 
Na koncu je nastala kuhinja Gold Elite v beli barvi z zlatimi vložki ter enostavnimi medeninastimi ročaji. Pult in stenska obloga Kerrock, z mogočno plinsko kuhalno ploščo. Kako se obnese v praksi, pa si lahko pogledate v prispevkih Znani Slovenci kuhajo v oddaji Za Zdravje.
 
Katalog kuhinje Gold Elite si lahko ogledate v POVEZAVI.



(C) Gros-Novak, d.o.o. Notranja oprema Gros-Novak www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar