nedelja, 26. april 2015

Doooolgaaaa linija


Veliko shrambnega prostora, ker se kupuje na zalogo in čim več delovne površine so bile prve izražene želje.

Osnovna postavitev kuhinje je bila vnaprej določena - ravna linija. Kuhinjo je bilo potrebno zastaviti tako, da je med posameznimi elementi kuhinje ravno toliko razdalje, da omogoča udobno delo, a hkrati ni premalo delovnega prostora. Glavna težava dolgih kuhinj v ravno linijo je namreč ravno velika oddaljenost med posameznimi deli delovnega trikotnika in "kilometri", ki si jih nabiramo med delom.

Prav tako je bil sam model kuhinje ljubezen na prvi pogled in pri eni in edini smo ostali ves čas načrtovanja to je bila kuhinja OLIMPIA z masivnimi vratci
.
Prva dilema je bila, kam umestiti hladilnik, skrajno levo ali skrajno desno, ter ali dati prednost pultu ali visoki shrambni omarici.

Nastalo je več variant postavitve, pri čemer se je menjaval vrstni red in razporeditev omaric, ponekod več, drugje manj predalnikov, klasične ali steklene omarice, skratka iskala se je najbolj optimalna postavitev.

Na izmeri smo se dogovorili še o izbiri pulta in ročajev, tako so bili osnovnih detajli določeni. Kuhinja OLIMPIA je zelo hvaležna kuhinja za kombiniranje, saj se jo lahko potegne bolj proti modernemu ali bolj proti klasičnemu izgledu. Tokrat je prevladovala moderna umirjena eleganca, ki jo poudarja inox (podnožje, bela tehnika, ročaji). Pult v barvi svetlega lesa dodaja občutek topline in domačnosti.















Celotno kuhinjo dopolnjuje še miza s stoli v isti barvi. Na koncu je prevladala odločitev več delovne površine, je pa zato spodnji del kuhinje maksimalno izkoriščen z globokimi izvlečnimi predali, ki so primerni za shranjevanje tako hrane kot posode, saj so predali pregledni, prostorni, globoki, zaradi sistema mehkega zapiranja pa so tudi udobni za uporabo.


Katalog kuhinje OLIMPIA si lahko ogledate v povezavi: KATALOG





IN KAKO LAHKO VI PRIDETE DO SVOJE SANJSKE KUHINJE?

Pišite nam na el. naslov info@gros-novak.si ali gros.novak@gmail.com za vse informacije, izrise, izmere, svetovanja, potrudili se bomo kar najbolj ustreči vašim željam! Lahko nas tudi pokličete na telefon 031 386 221.  Delamo po celi Sloveniji! 
Več info: http://www.gros-novak.si/izris_kuhinje.php

Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani www.gros-novak.si ali se nam pridružite na socialnih omrežji: https://www.facebook.com/kuhinjegrosnovak.si.



(C) Gros-Novak, d.o.o. Notranja oprema Gros-Novak www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar