nedelja, 27. januar 2013

PRIPOROČAMO!

Kar nekaj podjetij je, s katerimi smo sodelovali v preteklosti ali še vedno sodelujemo in so se izkazala kot zanesljiva, strokovna in profesionalna, zato na tem mestu o njih.

Ko rabite dobrega računalničarja za postavitev spletne strani, optimizacijo ali izdelavo spletnih aplikacij, je pravi naslov Mihov.com. Izdelali so tudi našo spletno stran ter kar nekaj aplikacij in jih lahko zgolj pohvalim. Inovativnost, izjemna strokovna usposobljenost, pripravljenost ustreči vsem mojim muham :-), hitra odzivnost ter vsestranskost. Kontaktirate jih lahko tudi, ko rabite pomoč z Google oglaševanjem (AdWords).

Računovodski servis GAZETA se ponaša z dolgoletno tradicijo in vsestranskimi izkušnjami, ki jih stalno nadgrajujejo s strokovnim usposabljanejm. Za svoje delo so bili nagrajeni tudi s številnimi nagradami. V kolikor torej iščete zanesljiv in strokoven računovodski servis v osrednji Sloveniji, jih kontaktirajte na telefon 01 256 03 60 ali na elektronski naslov gazeta@siol.net.

Računovodski servis TABULARIUS se ukvarja z računovodstvom, knjigovodstvom in svetovanjem. Nahajajo se v Mariboru. Zelo priporočam, da se jim pridružite na njihovem FB profilu, kjer redno objavljajo zanimive novičke iz sveta računovodstva, spremembe v davčnih predpisih ipd., torej polno uporabnih informacij. Za več informacij o njihovem delu, cenah in storitvah pa jih lahko kontaktirate prek obrazca, ki je objavljen na njihovi spletni strani ali na telefon 02/62-02-935.
 
STUDIO SCARLET se ukvarja z izdelov CGP, logotipov, spletnih strani, oblikovanjem tiskovin, vizitk, multimedije itd. Naredili so tudi naš CGP in oblikovali spletno stran. Hitra odzivnost, številne ideje, oblikovanje, dokler stranka ni zadovoljna. Več informacij na spletni strani (tudi reference).
 
Pa še nekaj gastronomije: Goriška Brda so čudovita pokrajina ob meji z Italijo, kjer ne moremo mimo čudovite pokrajine, posejane z vinogradi in oljčnimi nasadi. Ko iščete dobro vino, se oglasite na kmetiji BENEDETIČ  ali vsestranski kmetiji BELICA. Pri obeh preizkušeno dobro vino, kulinarika in prijazni gostitelji.
 
Ko postane stres pri nakupu kuhinje prevelik, vam lahko pomagajo v DRUŽINSKI POSVETOVALNICI. Psihosocialna pomoč posameznikom in družinam.
 
BESTSELLER:SI pa je spletna knjigarna, ki po zelo ugodnih cenah ponuja ogromno knjig v angleškem jeziku, pošiljajo brez poštnine, izbira pa je res velika.

GVIDO NAPISI bodo polepšali vaš avto, poskrbeli za promocijo podjetja, oglasne table, oglasne nalepke in celo tapete v vašem domu. Vsestranki, priporočam!

(C) Gros-Novak, d.o.o. Studio kuhinj Gros-Novak,   www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar