nedelja, 4. januar 2015

KUHINJA SIMPLICIA

Kuhinja Simplicia sledi najnovejšim trendom v svetu kuhinj in je pravi prodajni hit!

Kot je pokazal sejem EUROCUCINA in jesenski sejem SICAM, ter predstavitve novih izdelkov vseh vrhunskih proizvajalcev kuhinjskega pohištva in pohištva nasploh, se trendi od visokega sijaja in belih odtenkov premikajo h bolj naravnemu izgledu: les ali imitacija lesa, kombinacije z steklom in nevtralnimi matiranimi barvami.

Kuhinja Simplicia je dobavljiva v trinajstih različnih barvah. Osnovo predstavlja devet lesnih vzorcev v sivih in rjavih odtenkih, ki kuhinjam dajejo globino in toplino kljub modernemu izgledu. Nasploh se industrijski, minimalistični izgled pohištva počasi umika izrazitejšim strukturam in mat barvam z izrazitim občutkom globine.  
Osnovno lestvico v lesih vzorcih dopolnjujejo štiri nevtralne matirane barve, ki omehčajo močno strukturo lesnih vzorcev. Ravne linije dajejo moderen, sodoben izgled ter so enostavne za vzdrževanje. 




Vse bolj tudi izstopa kombiniranje večih nevtralnih barv v odtenkih iste barve ter razgibane postavitve. Uporaba panaleov, odprtih poličk, na videz neurejene linije visečih omaric.

Glavna prednost kuhinje Simplicia je v številnih možnostih kombiniranja ter umirjeni toni.
Barvna lestvica Simplicia.














Kataloga kuhinje Simplicia si lahko ogledate v povezavi:
KATALOG 1
KATALOG 2







(C) Gros-Novak, d.o.o. Studio kuhinj Gros-Novak www.gros-novak.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar