nedelja, 4. januar 2015

IZMERA IN IZRIS KUHINJE NA VAŠEM DOMU

Kako do nas? MI PRIDEMO K VAM!

Za IZRIS in svetovanje NA VAŠEM DOMU, pokličite na tel. 031 386 221 ali pišite na info@gros-novak.si ali gros.novak@gmail.com za termin, mi pridemo do v
as z vzorci, katalogi, naredimo izmero, izrise, svetujemo glede postavitve, inštalacij, osvetlitve, bele tehnike,... torej celostna storitev pri vas doma!

Naročite se lahko tudi prek spletnega obrazca: http://www.gros-novak.si/izris-na-domu.php

Cena izrisov je 50 €. Več o poteku svetovanja in kako izgledajo izrisi oziroma kaj dobite, si lahko preberete tu: http://www.gros-novak.si/izris_kuhinje.php

Organiziramo tudi ogled naših že zmontiranih kuhinj pri strankah, kjer si lahko kuhinje ogledate v živo, preverite kvaliteto materialov in mehanizmov ter se z lastnikom pogovorite o zadovoljstvu glede kvalitete storitve.


 ZAKAJ IZMERA IN SVETOVANJE NA VAŠEM DOMU?

Kuhinja GoldElite
Tekom nekaj let prakse se je izkazalo kar nekaj minusov svetovanja v okviru salona, zato smo se postopoma preusmerjali na svetovanje na domu strank in s časom povsem prešli na tak način poslovanja.

- Velikokrat so mere in opis prostora, inštalacij odstopali od dejanskega stanja, na katerega smo naleteli kasneje, pri izvedbi izmere. Tako se je podaljšalo samo načrtovanje kuhinje, pogosto je bilo potrebno tik pred dokončnim potrdilom naročila tega spreminjati, kar je pomenilo nejevoljo tako pri nas kot pri stranki ter dodatne stroške in časovni zamik. 

- iz tlorisa in opisa prostora si je bilo težje predstavljati izgled celega prostora, poteka inštalacij, kje so odprtine za vrata, kako velik je celoten prostor.

Kuhinja Simplicia v kombinaciji s kuhinjo Cristal
- Najpogostejši razlog za obisk salona je želja strank otipati in videti določeno kuhinjo v živo. A je pri tem potrebno upoštevati, da imajo tudi veliki ponudniki kuhjske opreme razstavljene samo najbolj prodajane modele kuhinj, ostale se ponuja na podlagi vzorcev, torej zelo verjetno svoje kuhinje ne boste videli vse do montaže.

 - Ko prostor vidimo v živo, se odpre cela paleta možnosti, vidimo prostor kot celoto, kje potekajo inštalacije, kako se kuhinja nadaljuje in povezuje z drugimi prostori, kakšna je svetloba,...., pridemo do točnih mer z lastno izmero, se posvetimo stranki in NJIHOVEMU načinu življenja (ne to, kar je moderno, kar imajo sosedje, kar je razstavljeno v salonu, ampak kar ustreza njihovemu načinu življenja), skratka, tako mi kot stranka smo neobremenjeni. 

- Vzorce se vidi pod realno svetlobo in ne pretirano razsvetljeno neonsko svetlobo razstavnih salonov (tudi pri izbiri talnih oblog svetujemo, da pred dokončno odločitvijo izbrane vzorce pogledate tudi zunaj ali v pisarni, torej nekje, kjer svetloba ni tako izrazita). In predvsem neposredno vidimo vse, kar se mogoče stranki ne zdi pomembno za samo načrtovanje kuhinje. Ali pa med samo izdelavo izrisov preverimo možnost izvedbe kakšne bolj nore ideje (in teh ni malo :-) ). 

- vse izrise skupaj s ceno vam kot vedno posredujemo na elektronski naslov ali natisnemo. Brez pogojevanj nakupa.

Kuhinja Regola v kombinaciji s kuhinjo Mela. 
Kje si lahko ogledate naše kuhinje?
Kot rečeno, se lahko dogovorimo za obisk pri eni od naših strank, kar nekaj zmontiranih kuhinj je objavljenih na naši FB strani pod zavihkom v albumu Referenčne kuhinje. Nekaj pa si jih lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Ter vedno se je možno dogovoriti za ogled proizvodnje in razstavnih salonov proizvajalcev, ki jih zastopamo (2,5h vožnje iz Ljubljane, na naše stroške). 


(C) Gros Novak kuhinje, d.o.o. Kuhinje Gros-Novak www.gros-novak.si

KUHINJA SIMPLICIA

Kuhinja Simplicia sledi najnovejšim trendom v svetu kuhinj in je pravi prodajni hit!

Kot je pokazal sejem EUROCUCINA in jesenski sejem SICAM, ter predstavitve novih izdelkov vseh vrhunskih proizvajalcev kuhinjskega pohištva in pohištva nasploh, se trendi od visokega sijaja in belih odtenkov premikajo h bolj naravnemu izgledu: les ali imitacija lesa, kombinacije z steklom in nevtralnimi matiranimi barvami.

Kuhinja Simplicia je dobavljiva v trinajstih različnih barvah. Osnovo predstavlja devet lesnih vzorcev v sivih in rjavih odtenkih, ki kuhinjam dajejo globino in toplino kljub modernemu izgledu. Nasploh se industrijski, minimalistični izgled pohištva počasi umika izrazitejšim strukturam in mat barvam z izrazitim občutkom globine.  
Osnovno lestvico v lesih vzorcih dopolnjujejo štiri nevtralne matirane barve, ki omehčajo močno strukturo lesnih vzorcev. Ravne linije dajejo moderen, sodoben izgled ter so enostavne za vzdrževanje. 




Vse bolj tudi izstopa kombiniranje večih nevtralnih barv v odtenkih iste barve ter razgibane postavitve. Uporaba panaleov, odprtih poličk, na videz neurejene linije visečih omaric.

Glavna prednost kuhinje Simplicia je v številnih možnostih kombiniranja ter umirjeni toni.
Barvna lestvica Simplicia.














Kataloga kuhinje Simplicia si lahko ogledate v povezavi:
KATALOG 1
KATALOG 2







(C) Gros-Novak, d.o.o. Studio kuhinj Gros-Novak www.gros-novak.si