RUSTIKALNA KUHINJA CASALE

Kuhinjo CASALE bi najlažje opisali kot večno, neminljivo eleganco.

Z masivnimi lakiranimi vratci v nežnih pastelnih barvah deluje pomirjujoče, navdušuje s prefinjenimi detajli in vrhunsko izbiro materialov.
Osnovo tvorijo rahlo profilirana masivna vratca, ki so enostavna, nevsiljiva, ne izstopajoča. A to je le začetni vtis. Rustikalen pridih prinesejo detajli. Rahlo zaobljeni okvirji vratc se nadaljujejo v zaobljene pilastre ter venčne letve. Angleški stil steklenih vratc nas vrne na podeželje, prinese s sabo vonj po sivki in svežih zeliščih. Odprte poličke ter lične posodice za sladkor in kavo ter vintage čajni set nas ponesejo v domišljijski svet. Piko na i pa predstavljajo premišljeno izbrani ročaji in  detajli na steklu.
Rustikalna kuhinja CASALE je oblikovana tako, da zadovolji vsak okus. Potegnjena v bolj moderno postavitev s sodobno belo tehniko in ravnimi linijami) ali s podarjenimi provansalskimi elementi (kredence, venčne in senčne letve, majhni, razdrobljeni predalčki in poličke za začimbe), ohranja svojo umirjeno držo.
Prava posebnost podeželske kuhinje Casale pa so zagotovo posebna, stransko obdelana vratca.
Katalog kuhinje si lahko ogledate v POVEZAVI.
Za ceno in dodatne informacije nam lahko pošljete povpraševanje za izris na el. naslov info@gros-novak.si.

KAKO DO NAS?
Za IZRIS in svetovanje NA VAŠEM DOMU, pokličite na tel. 031 386 221 ali pišite na info@gros-novak.si ali gros.novak@gmail.com za termin.
Mi pridemo do vas z vzorci, katalogi, naredimo izmero in 3D izrise, svetujemo glede postavitve, inštalacij, osvetlitve, bele tehnike,... torej celostna storitev pri vas doma! Cena izrisov je 30€. 
Na izris na vašem domu se lahko naročite tudi preko spletnega obrazca: http://www.gros-novak.si/izris-na-domu.php


(C) Gros-Novak, d.o.o. Notranja oprema Gros-Novak www.gros-novak.si